Uppsala Lyftservice söker en teknisk beredare/säljare

Uppsala Lyftservice är ett svenskt företag etablerat 1986. Vi erbjuder nyinstallation, modernisering samt service och reparation av hissar. Vi arbetar uteslutande med olåsta hissystem samt komponenter från den öppna marknaden. Vi har en serviceorganisation som är tillgänglig dygnet runt, alla dagar. Personlig service och engagemang tycker vi är viktigt.

Uppsala Lyftservice söker en teknisk beredare/säljare
Vi söker dig som vill vara med och utveckla den tekniska beredningen av våra hissprojekt samt vara en del av vårt säljteam. Vi ser gärna att du har ett teknikintresse och en bakgrund inom hiss.

Arbetet innebär ansvar för den tekniska beredningen samt inköp av projektspecifikt material till våra hissprojekt. Rollen kräver ett bra ordningssinne och noggrannhet. Tjänsten innefattar även sälj där arbete med att besöka kunder samt driva säljaktiviteter gällande serviceavtal, modernisering och nyinstallation av hissar ingår. Arbetet är till stor del självständigt men innebär även kontakter med företagets arbetsledare, tekniker och ledning- där kommunikation och samarbete internt är viktigt.

Vi söker därför dig som både är en lagspelare och som trivs med att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Du är en person som gillar att lära dig nya saker och utvecklas. Det är även viktigt att du har god datavana. Med fördel har du en teknikutbildning och förståelse för att läsa ritningar. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av sälj samt ekonomisk kunskap och av att hantera offerter. Har du kunskap om lagen om offentlig upphandling är det meriterande.

Att arbeta som teknisk beredare/säljare är även ett socialt arbete där kontinuerliga kontakter med kunder och leverantörer är viktigt. Vi ser därför att du är en social person som trivs med att arbeta kundorienterat.
Du kommer ha huvudansvaret för teknisk beredning men tillhöra ett team med säljare och ledning.
Som teknisk beredare kan du vara med och påverka projekten både tekniskt, estetiskt och ekonomiskt. Du kommer att vara en av dem på företaget som driver den tekniska utvecklingen framåt.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Teknisk beredning av hissobjekt tillsammans med leverantörer.
• Inköp av material till hissobjekt från huvudleverantörer.
• Upprätta/revidera ritningar i AutoCad kan förekomma.
• Korrespondens samt support mot kunder under projekteringsstadiet.
• Genomförande av uppmätningar innan beredning av befintliga objekt.
• Självständigt planera, boka och genomföra kundbesök
• Kunna presentera lämpliga lösningar för kund gällande serviceavtal, moderniseringar och nyinstallation
• Framtagning av lösningar för att hjälpa våra kunder med deras verksamhet
• Framställning och uppföljning av offerter/avtal
• Projektleda uppdrag för kund från start till avslut
• Vara delaktig i fördelning av arbete ihop med arbetsledare

Om bolaget
Uppsala Lyftservice erbjuder flexibla och kundanpassade hisslösningar av högsta kvalitet med öppna system som är enkla att underhålla och som inte binder kunden till en specifik leverantör. Vi servar, reparerar och moderniserar hissar från samtliga tillverkare på marknaden.
Tjänsten innefattar arbete i Uppsala med angränsande kommuner.
Uppsala Lyftservice har ambitionen att bli en ledande aktör inom hållbarhet och driva utvecklingen av hållbarhet inom branschen. Därför förespråkar vi ofta att man ska bygga om sin gamla hiss i stället för att riva ut den och installera en ny. Uppsala Lyftservice stödjer även Agenda 2030 och de Globala målen för hållbar utveckling som antogs av FN:s medlemsländer 2015.

Vi erbjuder trygga anställningar med kollektivavtal och med bra utvecklingsmöjligheter inom Motum. Du blir en del av Sveriges största oberoende hiss- och portkoncern med hållbarhet i fokus. Ett arbete inom ett företag där kunnande, kvalitet och erfarenhet värderas högt.

Vi eftersträvar jämlikhet, jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser.

Om ansökan
Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2021-09-26. Har du frågor är du välkommen att kontakta Regionchef David Gustavsson, 076-223 41 93 david.gustavsson@lyftservice.se

Ansökan skickas till: jobb@motum.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi undanber oss kontakt från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.

 

Uppsala Lyftservice är en del av Motum-koncernen. Motum är Sveriges största oberoende hiss- och portkoncern. Vi är specialister på att installera, modernisera, serva och reparera hissar och portar. I koncernen ingår Hisscentralen, Hissgruppen, ITK, Motum Hiss Blekinge, Motum Hiss Skåne, Motum Port, Nordisk Hiss, Nordisk Hiss i Värmland, Roslagens Hiss, Uppsala Lyftservice, Vinga Hiss och Östgöta Portservice.
Tillsammans är vi runt 350 anställda och omsätter cirka 700 miljoner kronor.