Uppsala Lyftservice söker erfarna hisstekniker

Uppsala Lyftservice är ett svenskt företag etablerat 1986. Vi erbjuder nyinstallation, modernisering samt service och reparation av hissar. Vi arbetar uteslutande med olåsta hissystem samt komponenter från den öppna marknaden. Vi har en serviceorganisation som är tillgänglig dygnet runt, alla dagar. Personlig service och engagemang tycker vi är viktigt.

Vi söker erfarna hisstekniker med placering i Uppsala avseende ombyggnad och reparation av hissar. Arbetet är utvecklande, självständigt och variationsrikt och ditt arbete skapar mervärde för våra kunder och underlättar vardagen för många, såväl professionellt som privat!

Vem är du?
Som person är du noggrann och serviceinriktad och har god förståelse av installation och förebyggande underhåll. Du ser samverkan med kollegor och externa aktörer som en naturlig väg för att nå målen. Du uppskattar och trivs med att bemöta och hjälpa kunder och arbetar för långsiktiga relationer. Du planerar och organiserar själv din arbetsdag och jobbar självständigt under stort ansvar, därför har vi som krav att du måste kunna formulera dig, hålla dig uppdaterad för en god produktkunskap, har vana att tidrapportera dina jobb samtidigt som du driver ditt eget arbete framåt. Vi tror att du är en problemlösare som gillar både teknik och att skruva.

Kvalifikationer

  • Lägst gymnasieutbildning gärna med inriktning på el eller likvärdig utbildning.
  • Självgående montör med erfarenhet av arbete inom hiss.
  • Innehar minst B körkort.
  • Meriterande om du har praktisk erfarenhet av nyinstallation av hissar.

Om bolaget
Uppsala Lyftservice erbjuder flexibla och kundanpassade hisslösningar av högsta kvalitet med öppna system som är enkla att underhålla och som inte binder kunden till en specifik leverantör. Vi servar, reparerar och moderniserar hissar från samtliga tillverkare på marknaden.

Tjänsten innefattar arbete i Uppsala med angränsande kommuner.

Uppsala Lyftservice har ambitionen att bli en ledande aktör inom hållbarhet och driva utvecklingen av hållbarhet inom branschen. Därför förespråkar vi ofta att man ska bygga om sin gamla hiss i stället för att riva ut den och installera en ny. Uppsala Lyftservice stödjer även Agenda 2030 och de Globala målen för hållbar utveckling som antogs av FN:s medlemsländer 2015.

Vi erbjuder trygga anställningar med kollektivavtal och med bra utvecklingsmöjligheter inom Motum. Du blir en del av Sveriges största oberoende hiss- och portkoncern med hållbarhet i fokus. Ett arbete inom ett företag där kunnande, kvalitet och erfarenhet värderas högt.

Vi eftersträvar jämlikhet, jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser.

Om ansökan

Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2021-08-05. Har du frågor är du välkommen att kontakta Regionchef David Gustavsson, 076-223 41 93, david.gustavsson@lyftservice.se
I tjänsten tillämpar vi provanställning som efter 6 månader går över i fast anställning. Ansökan skickas till: jobb@motum.se 

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi undanber oss kontakt från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster

 

Uppsala Lyftservice är en del av Motum-koncernen. Motum är Sverige största oberoende hiss- och portkoncern. Vi är specialister på att installera, modernisera, serva och reparera hissar och portar. I koncernen ingår Hisscentralen, Hissgruppen, ITK, Motum Hiss Blekinge, Motum Hiss Skåne,  Motum Port, Nordisk Hiss, Nordisk Hiss i Värmland, Roslagens Hiss, Uppsala Lyftservice, Vinga Hiss och Östgöta Portservice.

Tillsammans är vi runt 350 anställda och omsätter cirka 700 miljoner kronor.